APK Keuring personen wagen en campers onderhoud renault, peugeot, citroen betrouwbare occasions specialist in franse auto onderdelen nieuw en gebruikte auto banden

Groot en klein onderhoud

bubble arrow

“Ik kon gratis parkeren en werd snel geholpen. Dat is wat ik zoek in een garage: Duidelijkheid.”

bubble arrow

“Snel en netjes gedaan. Precies zoals afgesproken.”

bubble arrow

“Mijn oude bakkie rijd weer. Knap dat de onderdelen op voorraad waren en snel gemonteerd.”

Ton's Autohal APK en onderhoud

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud aan uw voertuig geeft veilig en betrouwbaarheid, ook bij extreme weersomstandigheden.

Wie zijn voertuig op gezette tijden laat onderhouden, zal er langer van kunnen genieten. Bij een kleine beurt worden de essentiƫle punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken, de motorolie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote beurt wordt het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie en luchtfilters, airco, remsystemen, elektrische circuits, schokdempers, uitlaat etc. Gedurende de reparatie houden wij u op de hoogte vcan de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vergeet vooral niet om regelmatig de bandenspanning te controleren: de auto rijdt zuiniger, heeft een betere wegligging, een kortere remweg en bij de juiste bandenspanning wordt de CO2 uitstoot en fijnstof verminderd..

Gebruikte en nieuwe auto onderdelen

Ton's Autohal heeft voor Franse auto's zoals Renault, Peugeot en Citroen gebruikte auto-onderdelen van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook nieuwe auto onderdelen kunt u direct vanuit ons magazijn kopen. Wij beschikken over een grote voorraad aan kwaliteit auto materialen. Van autodeuren tot bumpers en van zijspiegels tot volledige motorblokken.

U kunt deze auto onderdelen telefonisch bestellen of kom langs in Amsterdam Noord aan de Disketteweg 15. Ons bedrijf hoort tot de meest moderne universele autodemontage bedrijven van Nederland.

Meer info Slim en innovatief meer info

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden.

Wie zijn voertuig op gezette tijden laat onderhouden, zal er langer van kunnen genieten. Bij een kleine beurt worden alle essentiƫle punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken, olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, airco, remsystemen, elektrische circuits schokdempers, uitlaat etc. Gedurende de reparatie houden wij u op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk repareren wij volgens de onderhouds instructies van de fabriek en hanteren daarbij vaste pakket prijzen.

Franse Occasions

Ton's Autohal staat voor betrouwbare en betaalbare occasions van franse makelij. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Alle auto's worden standaard afgeleverd met 12 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, poets- en afleverbeurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor taxaties en de inkoop van uw huidige auto.

Meer info Energie besparen meer info