APK Keuring personen wagen en campers onderhoud renault, peugeot, citroen betrouwbare occasions specialist in franse auto onderdelen nieuw en gebruikte auto banden

Ton's Autohal

al 30 jaar een begrip in Franse onderdelen. Ruime voorraad onderdelen voor Renault, Peugeot en Citroen met garantie! Bel 020-6337980 voor het onderdeel dat u zoekt. Ton's Autohal is het adres in Amsterdam Noord voor onderhoud en APK keuring. Tevens kunnen wij Campers keuren en onderhouden. Een speciale brug is aanwezig.

Bij Ton vind u ook betrouwbare occasions. Uw inruil auto kunnen wij met onze eigen opleggen ophalen. Zelfs als het adres in hartje Amsterdam is. Kom eens langs bij Ton's Autohal. Koffie en parkeren gratis !

APK keuring voor auto en camper

De periodieke APK keuring is van belang, bij het niet of te laat keuren kunt u een bekeuring krijgen. Mocht er toch iets aan uw auto mankeren dan geven wij aan op welke punten de auto wordt afgekeurd. Wij geven u na afkeuring een prijsopgave van de geconstateerde gebreken, en kunnen deze indien u akkoord gaat met reparatie ervoor zorgen dat de auto alsnog wordt goedgekeurd.

Meer info apk keuring voor alle merken autos en campers

Gebruikte en nieuwe auto onderdelen

Ton's Autohal heeft voor Franse auto's zoals Renault, Peugeot en Citroen gebruikte auto-onderdelen van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook nieuwe auto onderdelen kunt u direct vanuit ons magazijn kopen. Wij beschikken over een grote voorraad aan kwaliteit auto materialen. Van autodeuren tot bumpers en van zijspiegels tot volledige motorblokken. U kunt deze auto onderdelen telefonisch bestellen of kom langs in Amsterdam Noord aan de Disketteweg 15. Ons bedrijf hoort tot de meest moderne universele autodemontage bedrijven van Nederland.

Meer info het adres voor groot en klein onderhoud

Franse Occasions

Ton's Autohal staat voor betrouwbare en betaalbare occasions van franse makelij. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aanbieden. Alle auto's worden standaard afgeleverd met 12 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, poets- en afleverbeurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor taxaties en de inkoop van uw huidige auto.

Meer info betrouwbare franse occasions