onderhoud renault, peugeot, citroen APK Keuring personen wagen en campers betrouwbare occasions onderhoud renault, peugeot, citroen APK Keuring personen wagen en campers

Inkoop gebruikte en schade auto's

Inkoop van sloop, schade en afgekeurde auto's van alle merken.
Wij kunnen deze met onze eigen oprijwagen ophalen in de gemeente Amsterdam.
Contante betaling en u krijgt meteen het vrijwaringsbewijs mee.

Loop- , schade- en sloopauto`s kopen wij voor een goede prijs van u op, halen ze voor de deur af op afspraak en u krijgt direct een officiƫle RDW vrijwaring!

APK keuring voor auto en camper

Ton's Autohal heeft een speciale brug voor camper APK en onderhoud. De periodieke APK keuring is van belang, bij het niet of te laat keuren kunt u een bekeuring krijgen. Mocht er toch iets aan uw auto mankeren dan geven wij aan op welke punten de auto wordt afgekeurd. Wij geven u na afkeuring een prijsopgave van de geconstateerde gebreken, en kunnen deze indien u akkoord gaat met reparatie ervoor zorgen dat de auto alsnog wordt goedgekeurd

Meer info apk keuring voor personen autos en campers

Gebruikte en nieuwe auto onderdelen

Ton's Autohal heeft voor Franse auto's zoals Renault, Peugeot en Citroen gebruikte auto-onderdelen van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook nieuwe auto onderdelen kunt u direct vanuit ons magazijn kopen.

Wij beschikken over een grote voorraad aan kwaliteit auto materialen. Van autodeuren tot bumpers en van zijspiegels tot volledige motorblokken. U kunt deze auto onderdelen telefonisch bestellen of kom langs in Amsterdam Noord aan de Disketteweg 15. Ons bedrijf hoort tot de meest moderne universele autodemontage bedrijven van Nederland.

Meer info ton's autohal voor groot en klein onderhoud

Franse Occasions

Ton's Autohal staat voor betrouwbare en betaalbare occasions van franse makelij. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Alle auto's worden standaard afgeleverd met 12 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, poets- en afleverbeurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor taxaties en de inkoop van uw huidige auto.

Meer info betrouwbare occasions