APK Keuring personen wagen en campers onderhoud renault, peugeot, citroen betrouwbare occasions specialist in franse auto onderdelen nieuw en gebruikte auto banden

APK Keuring

bubble arrow

“Mijn auto is voor de APK keuring helemaal nagekeken, nu mag ik weer een jaar verder rijden. Bedankt!”

bubble arrow

“Ik zocht een verwarmingselement voor mijn '98 Twingo. Hier gewoon op voorraad.”

Ton's Autohal heeft een speciale brug voor camper APK en onderhoud

De periodieke APK keuring is van belang, bij het niet of te laat keuren kunt u een bekeuring krijgen. Mocht er toch iets aan uw auto mankeren dan geven wij aan op welke punten de auto wordt afgekeurd. Wij geven u na afkeuring een prijsopgave van de geconstateerde gebreken, en kunnen deze indien u akkoord gaat met reparatie ervoor zorgen dat de auto alsnog wordt goedgekeurd.

Neem contact op voor een afspraak of informatie. Voertuiggegevens online raadplegen? Rijksdienst voor Wegverkeer; voertuiggegevens online raadplegen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud aan uw voertuig geeft veilig en betrouwbaarheid, ook bij extreme weersomstandigheden.

Wie zijn voertuig op gezette tijden laat onderhouden, zal er langer van kunnen genieten. Bij een kleine beurt worden de essentiƫle punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken, de motorolie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote beurt wordt het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie en luchtfilters, airco, remsystemen, elektrische circuits, schokdempers, uitlaat etc. Gedurende de reparatie houden wij u op de hoogte vcan de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruikte en nieuwe auto onderdelen

Ton's Autohal heeft voor Franse auto's zoals Renault, Peugeot en Citroen gebruikte auto-onderdelen van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook nieuwe auto onderdelen kunt u direct vanuit ons magazijn kopen. Wij beschikken over een grote voorraad aan kwaliteit auto materialen. Van autodeuren tot bumpers en van zijspiegels tot volledige motorblokken.

U kunt deze auto onderdelen telefonisch bestellen of kom langs in Amsterdam Noord aan de Disketteweg 15. Ons bedrijf hoort tot de meest moderne universele autodemontage bedrijven van Nederland.

Meer info de onderdelen specialist voor franse auto

Franse Occasions

Ton's Autohal staat voor betrouwbare en betaalbare occasions van Franse merken Peugeot, Renault en Citroen. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Alle auto's worden standaard afgeleverd met 12 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, poets- en afleverbeurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor taxaties en de inkoop van uw huidige auto.

Inkoop van sloop, schade en afgekeurde auto's van alle merken. Wij kunnen deze met onze eigen oprijwagen ophalen in de gemeente Amsterdam. Contante betaling en u krijgt meteen het vrijwaringsbewijs mee.

Meer info betrouwbare occasions